Persondatapolitik

Persondatapolitik


Persondatapolitikken beskriver, hvordan Jobido indsamler, opbevarer og behandler oplysninger om dig. Persondatapolitikken gælder for de personoplysninger, som vi indsamler via www.jobido.io, samt for de oplysninger, du afgiver til os, når du kontakter os på chat, telefon eller mail.

Vi behandler og indsamler dine oplysninger for at kunne opfylde vores aftaler. Behandlingen sker med hjemmel i databeskyttelsesforordningens artikel 6 litra b.

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er:

Jobido A/S
Vestergade 5, 3. tv, 8000 Aarhus C

CVR: 39633914
Att.: CEO, Matias Bøgvad Appel

 

Indsamling af personoplysninger


Når du opretter dig på
www.jobido.io indsamler vi dit navn, din mailadresse, dit valgte password samt betalingsoplysninger.

Disse oplysninger har vi brug for, for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os, samt for at kunne administrere en efterfølgende henvendelse fra dig. Din e-mail indsamler vi for at kunne sende dig en kvittering, ordrebekræftelse samt tilgang til nyt kodeord, hvis du har glemt det. Dit kodeord opbevares i krypteret form. Når du betaler for dit produkt, registrerer vores betalingsleverandør dit navn og dine kortdata. Disse oplysninger anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale samt til evt. efterforskning af svindel med betalingskort.

Dine ordreoplysninger bruger vi også til at kunne opfylde vores forpligtelser iht. bogføringsloven. Ifølge bogføringsloven har vi pligt til at opbevare disse informationer i minimum 5 år.

Herudover modtager vi personoplysninger fra dig, når du indtaster oplysningerne til dit CV. Vi bruger ikke disse oplysninger ud over i forbindelse med personlig hjælp til dig, men oplysningerne ligger på vores servere, så længe du er bruger af vores system. Når du stopper dit abonnement, slettes oplysningerne efter 6 måneder. Du må ikke indtaste personfølsomme oplysninger i dit CV – herunder f.eks. cpr.nr., personfølsomme oplysninger om sygdomshistorik eller lignende.

 

Cookies


Når du besøger
www.jobido.io, indsamler vi også oplysninger om dig og din brug af vores site. Vi registrerer, hvilke søgetermer du indtaster, din IP-adresse samt informationer om hvilke undersider du har besøgt og hvor længe. Desuden indsamler vi tekniske informationer om din browsertype, dit styresystem mv. Dette sker med henblik på at kunne optimere vores site samt for at kunne foretage målrettet markedsføring, når du besøger vores site. Nogle af disse oplysninger er desuden nødvendige for at kunne udnytte alle funktioner. Vi benytter cookies til indsamling af disse data.

 

Nyhedsbrev


Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi dit navn og din e-mail. Vi behandler dine oplysninger med henblik på markedsføring, og anvender de indsamlede personoplysninger aktivt til at sende dig mere relevant og målrettet information og markedsføring. Din købs- og besøgshistorik på www.jobido.io vil bl.a. blive anvendt til at informere dig om andre produkter samt give dig mulighed for at lave genkøb ud fra dine tidligere køb eller besøg.  Formålet er at kunne administrere og levere de ydelser og fordele, der passer til dig, samt at varetage vores interesse i at kunne sende nyhedsbreve og anden målrettet markedsføring.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, og afmelde vores nyhedsbrev ved at klikke på afmeldelseslinket i bunden af det nyhedsbrev, som du har modtaget, eller ved at sende os en mail på info@jobido.com.

 

Databehandlere


De personoplysninger, du afgiver til os, betragtes som fortrolige og behandles med største forsigtighed. Vi videregiver persondata til udvalgte samarbejdspartnere jævnfør nedenfor. Vores samarbejdspartnere behandler eller anvender oplysninger under fortrolighed og efter ordre fra os. De må aldrig benytte data til andet formål, end det som vi har givet dem.

Vi overlader således data til samarbejdspartnere, som forestår hosting af servere samt til samarbejdspartnere i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrev, forbedring af vores site, markedsføring samt til kommunikation via mail, chat og sociale medier. Tilsvarende registreres dine betalingsoplysninger ved vores betalingsleverandør.

Dine personoplysninger videregives på ingen måde til andre end vores samarbejdspartnere, medmindre der er tale om særlige omstændigheder, f.eks. krav om udlevering af data fra en dansk myndighed iht. dansk lovgivning eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Videregives dine oplysninger i forbindelse med virksomhedsændringer, vil det ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning.

Nedenfor kan du se eksempler på samarbejdspartnere, der behandler data på vegne af os:

– ScanNet (hosting)
– SendInBlue (udsendelse af mails, nyhedsbreve, mv.)

 

Dine rettigheder


I henhold til persondataforordningen har du en række rettigheder. Rettighederne er som følger:

 

Ret til indsigt


Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som Jobido behandler om dig. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder og/eller immaterielle rettigheder.

 

Ret til berigtigelse


Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, som Jobido har registreret om dig.

 

Tilbagekaldelse af samtykke


Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre Jobido efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Hvis du ønsker at udøve dine rettigheder, bedes du sende en anmodning til info@jobido.io

Jobido vender tilbage med et svar indenfor en måned efter modtagelsen af din anmodning. Hvis anmodningen er kompliceret, kan svarfristen dog blive forlænget med yderligere to måneder.

Jobido vil altid informere dig, hvis det forventes, at svarfristen er længere end 1 måned. Du gøres samtidig opmærksom på, at Jobido, af sikkerhedsmæssige hensyn, skal være i stand til at verificere din identitet, før din anmodning kan behandles. Jobido kan i den forbindelse for eksempel bede om at få tilsendt en kopi af dit kørekort eller dit pas.

 

Kontakt


Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller klager til Jobidos behandling af personoplysninger kan du henvende dig skriftligt eller elektronisk til:

Jobido A/S

Vestergade 5, 3. tv

8000 Aarhus C

E-mailadresse: info@jobido.io 

Medfører dette ikke en afklaring, kan en eventuel klage herefter rettes til Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk (mail) eller +45 33 19 32 00 (telefon).

Eventuelle ændringer af persondatapolitikken meddeles ved offentliggørelse af nye vilkår og betingelser på www.jobido.io 

Du kan se datoen for sidste revision af politikken nedenfor.

Maj 2021.